Перехрестенко Олег Вікторович

Перехрестенко Олег Вікторович народився 15 листопада 1967 року в м. Біла Церква Київської області в сім'ї робітників, за національністю українець, громадянин України. Одружений.
У вересні 1975 року пішов у 1-й клас середньої школи N 9 м. Біла Церква. У червні 1985 року закінчив середню школу № 9 та в серпні цього ж року вступив до Київського вищого інженерного радіотехнічного училища протиповітряної оборони (КВ1РТУ ППО). Після закінчення КВІРТУ ППО в червні 1990 році, за спеиіальністю - радіотехнічні засоби було присвоєно кваліфікацію радіоінженера та присвоєно військове звання лейтенант.
Для проходження військової служби в збройних силах СРСР в червні 1990 року був направлений на територію Естонії у в/ч 02428, на посаду інженера відділення засобів управління командно-технічного вузла командного пункту радіотехнічного батальйону (РТБ).
В червні 1991 році був призначений на посаду заступника начальника командно-технічного вузла радіотехнічного батальйону в/ч 02428 на якій проходив службу до. моменту переводу в розпорядження МО України у вересні 1992 року, після розпаду СРСР.
В квітні 1993 року був призначений на посаду командира взводу зв'язку групи бойового управління  1129 зенітно-ракетного полку 72 механізованої дивізії м. Біла Церква,
В грудня 1995 року був переведений до Служби безпеки України на посаду оперативного співробітника підрозділу військової контррозвідки Центрального управління СБ України у м. Біла Церква.
За час служби в органах СБ України, згідно з наказами керівництва проходив службу на різни:; оперативних, організаційно-аналітичних, керівних та інспекторських посадах з регіональних та Центральних управліннях СБ України.     

ЗО жовтня 2019 року.у зв'язку з проведенням організаційних заходів був звільнений в запас СБ України та на даний час пенсіонер СБ України.