Заступник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко – у Білій Церкві

|  17. 06. 2021

У четвер, 17-го червня у рамках робочого візиту до Білої Церкви завітав Антон Геращенко, заступник Міністра Внутрішніх Справ України.

В ході зустрічі з Білоцерківським міським головою Геннадієм Диким, було обговорено ряд важливих питань, що стосуються співпраці МВС з Білоцерківською територіальною громадою. Серед питань, які обговорювалися :

- встановлення камер контролю за швидкістю руху на території Білоцерківської міської ТГ;

- виділення земельної ділянки для будівництва житлового будинку для працівників МВС;

- питання протидії наркоманії , незаконної торгівлі алкоголем на території громади;

- інші питання ефективної взаємодії міської ради та МВС.

«Міська рада вже сьогодні інвестує в безпеку міста. Встановлено 90 камер, освітлені пішохідні переходи. Придбані 2 автомобілі в рамках пограми Поліцейський офіцер громади. І ми будемо продовжувати цю роботу»- наголосив міський голова Геннадій Дикий.

«На думку Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, безпека – це питання не тільки Міністерства внутрішніх справ, а спільне завдання всіх органів влади», - наголосив заступник Міністра. Антон Геращенко також зауважив, що розвиток громади, бізнесу та всіх сфер життєдіяльності тісно пов’язаний з тим, чи відчувають себе жителі того чи іншого міста у безпеці. І, оскільки Біла Церква є незвичайним містом з великою історією, культурним та промисловим потенціалом, усі органи влади мають активно сприяти залученню інвестицій та робити його ще кращим.

Також в рамках візиту заступник Міністра відвідав Білоцерківський Вантажний Авіаційний Комплекс, міський центр безпеки та завітав на Форум Інвестиційних виробництв, який відбувався цього дня у Технопарку «Біла Церква».

ФОТОГАЛЕРЕЯ