Рятувальників привітали зі святом та відзначили найкращих

|  17. 09. 2021

17 вересня у Білій Церкві відбувся урочистий захід з нагоди Дня рятівника.  Свята, яке об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних загонів і служб.

Це свято не є суто професійним, оскільки його відмічають також громадяни, які зробили внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та прироного характеру, захисту життя та здоров’я людей.

Зі святом присутніх привітав міський голова Геннадій Дикий.

«Ви гідно виконуєте поставлені перед вами завдання. Не один раз я ставав свідком того, як в надскладних умовах рятувальники швидко та злагоджено виконують свою роботу», - наголосив міський голова та подякував за плідну працю, високий професіоналізм, героїзм й мужність, побажав міцного здоров’я, добробуту і життєвої наснаги.

Медалями «За Заслуги», «За відвагу на пожежі» та грамотами міський голова відзначив кращих рятувальників міста.

Святковий настрій та позитивні емоції присутнім подарували виступи Антона Василевського, Вадима Веселишенка та ансамблю Білоцерківського національного аграрного університету.

На заході також були присутні: депутат Київської обласної ради, ректор Білоцерківського національного аграрного університету Олена Шуст, голова управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Київській області В’ячеслав Асирбабаян, начальник Білоцерківського районного управління державної служби надзвичайних ситуацій у Київській області Олег Масло, начальник аварійно-рятувального загону  міста Біла Церква Сергій Шумигора, настоятель храму Покрова Пресвятої Богородиці протоієрей Микола Гопайнич, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко.

  ФОТОГАЛЕРЕЯ