Щодо стану захворюваності на COVID-19

|  22. 10. 2021

22 жовтня відбувся онлайн брифінг першого заступника міського голови, керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у місті Біла Церква, спричиненої коронавірусом COVID-19 Інни Новогребельської, під час якого була надана оперативна інформація про стан захворюваності на COVID-19 у Білоцерківській МТГ.

Під час виступу Інна Новогребельська поінформувала про роботу, яка була проведена міською владою з початку пандемії щодо запобігання поширенню на території Білоцерківської МТГ гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та про заходи щодо підготовки лікарняних установ громади до прийму хворих на дане захворювання.

Інна Володимирівна надала статистику щодо захворюваності, яка мала місце навесні цього року та яка є наразі, наголосивши про різке збільшення кількості захворілих,  тяжкість перебігу хвороби та високу статистику смертності.

Перший заступник міського голови  звернулася з проханням до жителів громади не бути байдужими, взяти на себе відповідальність за здоров’я й життя рідних і близьких – вакцинувавшись й не наражати їх на небезпеку.

Поінформувала про функціонуючі  центри та пункти щеплень у громаді.

Детальніше у відео .