Відбувається процедура обрання управителів у багатоквартирні будинки

|  08. 12. 2021

Відбувається процедура обрання управителів у багатоквартирні будинки

 

Згідно із законодавством України у всі співвласники багатоквартирних будинків мали визначити форму управління своїми будинками  та їх прилеглими територіями.

Нагадаємо, що якісне управління багатоквартирним будинком та прибудинкових територій напряму залежить від вибору оптимальної форми управління. Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»  визначено три форми управління багатоквартирним будинком:

-самостійне управління багатоквартирним будинком співвласниками;

-управління багатоквартирним будинком управителем;

-управління багатоквартирним будинком об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).

Управителі  за договором із співвласниками мають забезпечувати належне утримання та ремонт спільного майна багатоквартирного будинку й прибудинкової території та належні умови проживання й задоволення господарсько-побутових потреб.
Оскільки не всі співвласники багатоквартирних будинків у Білій Церкві визначилися з управлінням, виконавчий комітет Білоцерківської міської ради оголосив конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку.

Умови проведення конкурсу було оприлюднено на офіційному веб сайті міської ради  (https://bc-rada.gov.ua/node/13386) та у місцевому друкованому ЗМІ.

08 грудня відбулося розкриття конкурсних пропозицій, які надійшли від які були надані КП БМР  ЖЕК №1, №6 та №7.

Члени конкурсної комісії розглянули відповідність поданої конкурсної документації до затверджених рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради № 735 від 26.10.2021р. вимог.

Наступним етапом буде вивчення поданих пропозицій та  оголошення переможців протягом 10 днів.

Фотогалерея