Бійці Третьої окремої штурмової бригади: «Кожен справжній патріот має бути воїном!»

|  16. 02. 2024

16 лютого представники Третьої окремої штурмової бригади провели в Білій Церкві низку зустрічей, аби жителі нашої громади мали змогу прийти, особисто познайомитися з бійцями та більше дізнатися про можливості служби в цій бригаді, вакансіями та умовами приєднання.

Під час зустрічі військові поділилися власним досвідом, розповіли цікаві історії з бойових буднів та відповіли на низку запитань, які цікавили учасників зустрічей.

Рекрутингову кампанію, яка охопить найбільші обласні та районні центри України, розпочали саме з Білої Церкви, оскільки вона найближче розташована до Києва. Зустрічі провели бійці другого штурмового батальйону Третьої окремої штурмової бригади з позивними «Лофт» та «Тренер».

– Переваги вступу до нашого підрозділу – в усьому, – зазначив боєць із позивним «Тренер». – Найголовніша перевага – мабуть, у тому, що всі наші бійці вмотивовані. А коли людина вмотивована, на неї можна покластися, вона може прикрити спину, стати пліч-о-пліч, не підведе в бою, буде добросовісно виконувати свої обов’язки. Це побратимство, яке об’єднує більше, ніж родинні зв’язки. Існує думка, що штурмовик має бути не старшим за 40 років. Це не так, адже і в старшому віці є можливість зробити військову кар’єру в будь-якому напрямку. І ще одна перевага – в тому, що кожен може обрати цей напрямок і навчатися відповідно до нього. Кожен боєць у нашому підрозділі – це універсальний боєць, людина, яка володіє всіма видами озброєння, проходить постійну фізичну підготовку, тренування. Ми постійно тренуємося і навчаємося, і це допомагає, рятує життя як нам, так і нашим побратимам... Кожен справжній патріот має бути воїном!

Усі бажаючі мають змогу пройти тестовий тиждень штурмовика у рекрутинговому центрі бригади, що в м.Київ. Це дасть змогу не тільки випробувати себе та свої можливості, дізнатися свій потенціал, але й прокачати вміння та навички, познайомитися з професійними військовими, відчути атмосферу бойового братства. Для цього потрібно спочатку зателефонувати та відвідати співбесіду. У разі, якщо людина є гідним кандидатом та емоційно готова, вона може пройти цей тиждень підготовки, адже певний відсоток бажаючих відсіюється. Після тестового тижня майбутні бійці відбираються вже для спеціалізованої підготовки. Якщо людину не влаштовують умови чи перспективи служби у цій бригаді, вона може піти в будь-який момент, не чекаючи завершення тижня.

– Кожному українцю, мабуть, відомо, що Третя штурмова – це елітний підрозділ Збройних Сил України, і кожен справжній чоловік хотів би потрапити саме до нас, – зауважив боєць із позивним «Лофт». – У нашій бригаді є і кухарі, і писарі, і оператори, і звукорежисери, і навіть журналісти, –– Основні якості, якими мають володіти охочі приєднатися до нас, – це патріотизм, вмотивованість, чесність, цілеспрямованість. Навіть якщо людина фізично не готова, досвідчені тренери допоможуть пройти необхідну підготовку. Головне – бажання, все інше докладеться.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: 067 117 46 90 – контакт-центр та на офіційних медіаресурсах бригади:

Офіційний сайт: ab3.army

Ютуб-канал: youtube.com/@ab3army

Телеграм: @ab3_army

Інстаграм: instagram.com/ab3.army

Фейсбук: facebook.com/ab3.army/

Твіттер: twitter.com/ab3army

 

Контакти рекрутингових центрів:

Київ, просп. Берестейський (колишній просп. Перемоги), 83/2, щодня з 10.00 до 16.00, тел.: 068 43 08 002;

Дніпро, вул. Жуковського, 43-А, щодня з 10.00 до 16.00, тел.: 099 63 37 333;

Львів, вул. Староєврейська, 7-А, щодня з 10.00 до 16.00, тел.: 097 284 84 31.

Фото